SIDEWOOD ESTATE

ADELAIDE HILLS

Sidewood Estate | 'Mappinga' Fume Blanc

Neem contact met ons op voor meer informatie


FUME BLANC | Mappinga

ADELAIDE HILLS - ZUID AUSTRALIË


Het boeket is uitzonderlijk geurig en complex, maar de smaak is even lang en intens. Tropisch tot kruidenfruit tentoongesteld. Het fruit wordt met de hand geplukt en 8 maanden bewaard in Franse eikenhouten vaten.

PINOT NOIR

ADELAIDE HILLS - SOUTH AUSTRALIA


Goud na goud, deze Pinot Noir is een must om te proberen.  Aroma's van framboos, zure kers en hints van bosgrond. De smaak is naadloos en elegant met aroma's van aardbei, donkere kersen en rabarber over lagen paddenstoelen en truffels.

CHARDONNAY | Mappinga

ADELAIDE HILLS - ZUID AUSTRALIË


Alleen de beste vaten worden geselecteerd voor Sidewood's Mappinga Chardonnay. Deze weelderige en weelderige wijn vertoont een grote lengte en fruitaroma-intensiteit van citroen- en limoencitrus, honingdauwmeloenen met hints van nootmuskaatkruiden. Lang en heerlijk met een prachtige lijn van zuren, in evenwicht gehouden door een ongelooflijke zachtheid.

Sidewood Estate | Sauvignon Blanc

Neem contact met ons op voor meer informatie

SAUVIGNON BLANC

ADELAIDE HILLS - ZUID AUSTRALIË


Een verbluffende release met doordringende aromaten en een indrukwekkend mondgevoel en diepte, het is een tijdige herinnering aan de kwaliteit van Sauvignon Blanc uit de Adelaide Hills. Boysenbes en citrusvruchten met een kruidachtige rand. De smaak heeft een kristallijne ruggengraat van zuurgraad die drive en textuur heeft, limoen wordt vergezeld door ingetogen tropisch fruit met lengte en definitie om af te sluiten.

SHIRAZ

ADELAIDE HILLS - ZUID AUSTRALIË


Deze Shiraz is het complete pakket en een uitstekend voorbeeld van een Shiraz met een koel klimaat uit de Adelaide Hills. Pruim, zwarte bes, donkere chocolade en een elegante kruidigheid die leiden tot een smaak met royale smaken van witte peper, leer en bosbes . Bekwame wijnbereiding met 5-sterrensucces.

CHARDONNAY | Estate

ADELAIDE HILLS - ZUID AUSTRALIË


De wijn heeft prikkelende aroma's van jasmijn en rijpe citroen maar met een ronde, fluweelachtige structuur. De smaak toont frisse, verrukkelijke smaken van grapefruit, abrikoos en witte perzik, eindigend met aanhoudende, frisse mineraliteit.