PENNY'S HILL

McLAREN VALE  

SHIRAZ | Skeleton Key

MCLAREN VALE - ZUID AUSTRALIË


Een echte weerspiegeling van zijn terroir, deze wijn toont parfum en kruiden, gekoppeld aan levendige rode bessen en bosbessenfruit en onderliggende hartige tonen. Subtiele eikenkruiden spelen een ondersteunende rol en voegen een gelaagde complexiteit toe. De smaak heeft een hoge fruitintensiteit, met diepte en concentratie.

SHIRAZ | Cracking Black

MCLAREN VALE - ZUID AUSTRALIË


Een geurige en volle Shiraz met aroma's van bramen, donkere pruimen, vanille en kruiden in de neus. Rijk met donker fruit, bramen, mokka, cederkruiden en rokerige vanille smaken in de mond. Druiven zijn afkomstig van de wijngaard van het landgoed Malpas Road, die groeien op onvruchtbare, grijszwarte, krakende grond.

SAUVIGNON BLANC | The Agreement

ADELAIDE HILLS - ZUID AUSTRALIË


Een bloemenboeket met limoenschil, kiwi's en meloenfruit, deze smaakvolle wijn heeft een uitzonderlijke fruitintensiteit en is goed in balans met puurheid, elegantie en knapperige mineraliteit.

Penny's Hill | 'The Black Chook' Shiraz

Neem contact met ons op voor meer informatie

SHIRAZ | The Black Chook

MCLAREN VALE - ZUID AUSTRALIË


De Black Chook is een diepe, donkere en heerlijke Shiraz waaraan een scheutje Viognier is toegevoegd om deze wijn een bloemige lift te geven. Zoek naar rijpe donkere pruimen, zwarte kers, bes, zoete cakekruiden, vanille en rokerige smaken in de mond van dit sappige rood. Combineer met gegrild vlees van de Barbie.