MR RIGGS

McLAREN VALE

SHIRAZ | The Gaffer

MCLAREN VALE - ZUID AUSTRALIË


Stijlvoller, langer, groter, dikker en sappiger dan de vorige vintage, waarbij dieprode en donkere bessen worden geïntegreerd met elegantie en specerijen. "The Gaffer" is een smaakvolle, fruitgedreven, volle shiraz die uitzonderlijk goed uitgebalanceerd is en verzekerd om het gehemelte te plezieren.


CHARDONNAY | Cold Chalk

ADELAIDE HILLS - ZUID AUSTRALIË


Deze meermaals bekroonde Chardonnay heeft een middenstro-kleur, met een complex nootachtig boeket en een vleugje brosse pinda's. De smaak is zacht en goed verwijderd van de simplistische druivensmaak, met een vleugje toffee en karamel. Er is een goede concentratie, wat resulteert in een aanhoudende intensiteit.

CABERNET SAUVIGNON | Outpost

COONAWARRA - ZUID AUSTRALIË


The Outpost is afkomstig van de Wetherall-wijngaarden in het hart van de wijnstreek Coonawarra. Deze wijn is intens helder, bloemig en geurig in de neus met mooie lengte in de mond. Donkere pruimen, morellen en bosbessen.Mr Rigg's | 'JFR' Shiraz

Neem contact met ons op voor meer informatie


SHIRAZ | JFR

MCLAREN VALE - ZUID AUSTRALIË


Sappige donkerrode bessen gecombineerd met vanille,  Mr Riggs Flagship-serie is de crème de la crème, beter dan dit wordt het gewoon niet. Het vintage van 2018 is de 18e release van deze Shiraz onder het label Mr. Riggs. Dit is een wijn waar nu of in de komende 15 jaar van genoten kan worden.


SAUVIGNON BLANC | Woodside

MCLAREN VALE - ZUID AUSTRALIË


Introductie van Mr. Riggs eerste Sauvignon Blanc, Woodside. Het is fris, helder en aromatisch met tropische tonen van passievrucht, meloen en nashi-peer. Een perfect voorgerecht voor een drankje in de zon met vrienden.

Mr Rigg's | 'Mrs Pinot Gris' - Pinot Gris

Neem contact met ons op voor meer informatie

PINOT GRIS | Mrs Pinot gris

ADELAIDE HILLS - ZUID AUSTRALIË


We zijn verheugd u kennis te laten maken met het nieuwste lid van de Mr Riggs-collectie, Mrs Pinot Gris. Ben Riggs wilde deze nieuwe vino in het assortiment introduceren vanwege zijn connectie met de Woodside-wijngaard. Hij heeft veel wijnen gemaakt van de Woodside-wijngaard en de constante kwaliteit van de wijngaard. Een paar maanden gerijpt, perzik en peer, knapperig en aanhoudend.