WIJNGAARDEN

Australisch & Nieuw-Zeeland

Australische wijnen

Lokaal afkomstig lokaal bekend

Er is maar één manier om kiwi en Australische wijn te begrijpen ... en dat is door het te drinken!


Populairiteit onder de Australische en Nieuw-Zeelandse gemeenschappen is in de eerste plaats waarop wij de wijngaarden hebben geselecteerd, wijngaarden die interessante verhalen en connecties hebben met de lokale omgeving en bevolking. Dit was voor ons het belangrijkste aspect, om te vertegenwoordingen wat de Nieuw-Zeelandse en Australische bevolking kent, drinkt en waarmee ze zich kunnen associeren.


Deze wijngaarden kennen wij of van onze jeugd, beiden zijn wij afkomstig uit Nieuw-Zeeland en Australië, of van vrienden en lokale bewoners die op de hoogte zijn van wat hot is en wat not is.


Een andere reden waarom we werken met deze specifieke wijngaarden en deze  vertegenwoordigen, is dat ze de Australische en Nieuw-Zeelandse levensstijl, de gebruiken en de sfeer uitdrukken. We willen die sfeer van downunder hier naartoe brengen ... deze wijngaarden vertegenwoordigen dat.


We willen dat je de wijn drinkt, niet alleen omdat ze fantastisch zijn, maar ook omdat het gaat om plezier maken, herinneringen ophalen of die Aussies Kiwi-sfeer creëren.

WIJNGAARDEN EN WIJNMAKERS

Mr Riggs Wine Co

MCLAREN VALE SOUTH AUSTRALIA

MR RIGG'S

Ben Rigg's

Mr Riggs Wine Co. viert dit jaar zijn twintigjarig jubileum en heeft een snelle opkomst gekend in de wijnwereld. Hij is uitgegroeid tot een van de meest herkenbare namen in de Australische wijnbereiding.


Lees meer


Mission Estate

HAWKES BAY NORTH ISLAND

MISSION ESTATE

Paul Mooney

Een van de pioniers van de wijnbouw in Nieuw-Zeeland, opgericht door de eerste Franse missionarissen in de jaren 1830. Gevestigd in de Hawkes Bay en met eigen plantages in de beroemde wijngebieden Marlborough en Central Otago


Lees meer

Sidewood Estate

ADELAIDE HILLS SOUTH AUSTRALIA

SIDEWOOD ESTATE

Darryl Catlin

De beroemde Adelaide Hills-regio in Zuid-Australië, die ongeveer 20 kilometer ten oosten van Adelaide ligt, vormt de achtergrond voor de wijnmakerij Sidewood. Wereldse wijnen met een Australisch tintje - gewoon te mooi om te missen!


Lees meerThe Lost Wolf WIne Co

BAROSSA VALLEY SOUTH AUSTRALIA

THE LOST WOLF

Wolf Viergever

Onafhankelijk, net als een wolf.

The Lost Wolf Wine Co. waagt zich in de grote onbekende, angstaanjagende wildernis van de Nederlandse wijnmarkt. Wolf Viergever is / was een Nederlandse jongen, wiens familie afkomstig is uit Den Haag. Gloednieuw op de Nederlandse markt, The Wolf volgt zijn erfgoed en met Nederland als het eerste land waarnaar hij zijn wijn exporteert.


ARRIVING AUGUST 2020

 

Lees meer


Penny's Hill

MCLAREN VALE SOUTH AUSTRALIA

PENNY'S HILL

Alexia Roberts

McLaren Vale maakt al geruime tijd furore in de wijnwereld en schudt oude percepties van nieuwe wereldwijn door elkaar.

 

Lees Meer.


Voyager Estate

MARGRET RIVER WESTERN AUSTRALIA

VOYAGER ESTATE

Steven Smith

In een fascinerend mooie hoek van West-Australië, ligt de Stevens Valley en de wijnmakerij Voyager Estate. Een van de oudste en meest vooraanstaande wijnmakerijen in de regio. Een familiebedrijf dat trouw is aan de idealen van het uitdrukken en respecteren van de onderscheidende omgeving.


Lees meer

unsplash