VOYAGER ESTATE

MARGARET RIVER

Voyager Estate | 2020 Chenin Blanc

Neem contact met ons op voor meer informatie

CHENIN BLANC

MARGARET RIVER - WEST AUSTRALIË


Winnaar van de Chenin Blanc van het jaar. De Chenin Blanc 2020 van Voyager Estate toont zeker zijn winnende charme wanneer je de intense fruitsmaken proeft en de aantrekkelijke zoetheid in evenwicht met verse natuurlijke zuurgraad.

CHARDONNAY | Girt by Sea

MARGARET RIVER - WEST AUSTRALIË


Met een pittige kern van grapefruit, perziksmaken met levendige tropische tonen. Subtiele hints van Frans eiken voegen een stijlvolle laag van complexiteit en textuur toe aan deze fantastische Chardonnay.

CHARDONNAY | 2019

MARGARET RIVER - WEST AUSTRALIË


De 2019 Voyager Estate Chardonnay is een ander topmodel dat complexiteit, textuur en terughoudendheid laat zien. Dit biedt een prachtige puurheid van fruit en wordt perfect gecounterd door een hartig en mineraal randje. Dit is een klassieke Chardonnay die, hoewel hij nu voortreffelijk is, in de komende jaren zal belonen.

CABERNET MERLOT | Girt by Sea

MARGARET RIVER - WEST AUSTRALIË


Een heerlijke Cabernet Merlot uit de meer stijlvolle regio van Australië, Margaret River. Voyager Estate is een van de beste producenten in deze beroemde koelere en maritieme regio, waar hun zorgvuldig beheerde Cabernet- en Merlot-wijnstokken een langgerijpt rood produceren van echte helderheid, hartige dimensie en voedselvriendelijke harmonie.

CABERNET SAUVIGNON | The Modern

MARGARET RIVER - WEST AUSTRALIË


Dit is Voyager's frisse kijk op een eigentijdse Cabernet. Ook al is het een nieuwe wijn, het is al bewezen dat het goed wordt ontvangen en een hoog scorende wijn is. De Modern is een medium-bodied, elegante en zijdeachtige stijl met rood en donker fruit, goed uitgebalanceerd en complex van smaak met rode en donkere bessenaroma's.