Dit is Voyager's frisse kijk op een eigentijdse Cabernet. The Modern viert wat Voyagers biologisch gekweekte bodems het beste produceren. Geoogst onder een heldere, zonnige hemel met rijpe, geconcentreerde fruitsmaken en uitstekende fijnkorrelige poederachtige tannines.
Wijnoogst | 2019
95 POINTS | Ray Jordan's "The West Australian wine guide 2021"
93 POINTS | Angus Hughson "Wine Pilot"
PROEFNOTITIES
The Modern heeft een medium-bodied, rood-en-donkerfruitige stijl, wat zij een goed uitgebalanceerd en complex gehemelte noemen met aroma's van rode en donkere bessen, bloemige tonen, versterkt door grindachtige aarde. Cederhout Frans eiken bijna volledig geabsorbeerd in de mond, en het tannineprofiel is zijdeachtig op de lange, indrukwekkende afdronk.
Een zeer elegante Cabernet. Een evenwichtig en complex gehemelte met aroma's van rode en donkere bessen, bloemige noten, versterkt door grindachtige aarde"
- Wine House
AANBEVOLEN MAALTIJDEN EN BBQ COMBINATIES
Papas arrugadas
Mediterrane gekruide rosbief
VWijnoogst | 2019
Druivensoort | 87% Cabernet Sauvignon, 13% Merlot
Rijping | 15 Maanden in 55% oude en 45% nieuwe Franse eik
Alc/Vol | 14,5%
Wijnmaker | Steve James
Serveertemperatuur | 16-18C
Kelder | 15 tot 20 jaar
Wijnraard | Stevens Valley in het zuiden van de regio, is een plek waar een idyllisch microklimaat, oude geologie en kustinvloeden samenkomen om de kenmerkende Voyager Estate-stijl van Voyager Estate te creëren.
.
IMPRESSIVE & EXPRESSIVE
"This is a new wine, and is a blend of cabernet and merlot. Leafy tobacco and black olive
nuances overlay the deeper plummy blackcurrant of the two varieties. Has that distinctive graphite of oyster shell character you get in these southern cabs. Impressive and expressive. I like the structure and poise which reflects the way the wine has been assembled"
- Ray Jordan
The West Australian