FABULOUS DARLINGS, Your here

Blijf op de hoogte van de laatste roddels, sappig nieuws en de laatste vino chit-chat.

alan-king-KZv7w34tluA-unsplash

"Soms kan het schrijven over wijn en het praten over wijn gewoon verdomd saai zijn, soms moet je gewoon achterover leunen en zeggen "fuck it, im here for the wine"


Oud Romeins gezegde

DOWNUNDER LIFESTYLE, NEWS BANTER & GOSSIP FROM DOWNUNDER

Australië en Nieuw-Zeeland hebben meer te bieden dan alleen goede wijn... De mensen daar zijn ook erg vriendelijk, altijd in voor een leuke tijd en een goed gesprek.

 

We importeren en distribueren en, belangrijker nog, drinken geweldige wijnen uit Nieuw-Zeeland en Australië, dit is de kern van wat we doen, en ja, deze blog zal gaan over wijnen en alles wat heerlijk vloeibaar en leuk is, maar ook over de levensstijl van Australië en Nieuw-Zeeland .... over hun sport, hun buitenleven, hun stranden en BBQ-capriolen.
LATEST POSTS

21 JULI 2021

MISSION ESTATE

New Zealands hidden secret reveals itself

Een van de pioniers van de wijnbouw in Nieuw-Zeeland, opgericht door de eerste Franse missionarissen in de jaren 1830. Gevestigd in de Hawkes Bay en met eigen plantages in de beroemde wijngebieden Marlborough en Central Otago.


Lees meer

05 JULI 2021

SIDEWOOD ESTATE

HOWZAT!! Straight from the Adelaide Oval

De beroemde Adelaide Hills-regio in Zuid-Australië, die ongeveer 20 kilometer ten oosten van Adelaide ligt, vormt de achtergrond voor de wijnmakerij Sidewood. Wereldse wijnen met een Australisch tintje - gewoon te mooi om te missen!


Lees meer

01 AUGUSTUS 2021

VOYAGER ESTATE

Its Margaret, not Margret.

In een fascinerend mooie hoek van West-Australië, ligt de Stevens Valley en de wijnmakerij Voyager Estate. Een van de oudste en meest vooraanstaande wijnmakerijen in de regio. Een familiebedrijf dat trouw is aan de idealen van het uitdrukken en respecteren van de onderscheidende omgeving.


Lees meer

12 JULI 2021

PENNY'S HILL

Parky Parky Parky

McLaren Vale maakt al geruime tijd furore in de wijnwereld en schudt oude percepties van de nieuwe wereldwijn door elkaar.

 

Lees meer

26 AUGUSTUS 2021

MR RIGGS WINE Co.

Making wines you love to drink

Mr Riggs Wine Co. viert dit jaar zijn twintigjarig jubileum en heeft een snelle opkomst gekend in de wijnwereld. Hij is uitgegroeid tot een van de meest herkenbare namen in de Australische wijnbereiding.


Lees meer

07 MEI 2021

THE LOST WOLF

Keep it in the family

Onafhankelijk, net als een wolf.

The Lost Wolf Wine Co. waagt zich in de grote onbekende, angstaanjagende wildernis van de Nederlandse wijnmarkt. Wolf Viergever is / was een Nederlandse jongen, wiens familie afkomstig is uit Den Haag. Gloednieuw op de Nederlandse markt, The Wolf volgt zijn erfgoed en met Nederland als het eerste land waarnaar hij zijn wijn exporteert.

 

Lees Meer.

unsplash