Zakelijk of privé borrels, evenementen en wijnproeverijen

Bijzondere, exclusieve, wijnen schenken op uw zakelijke zoals kantoor- of netwerkborrels, of bij privé evementen zoals een speciale verjaardag, house warming of misschien op uw bruiloft?

Wilt u uw gasten versteld laten staan door exclusieve Australische en Nieuw-Zeelandse wijnen op uw volgende zakelijke evenement, kantoorborrel 

of als relatiegeschenk

Of wat dacht u van een wijnproeverij bij uw volgende teamuitje? Wij verzorgen wijnproeverijen op locatie vanaf 8 personen tot ongeveer 25

Laat uw gasten genieten van de bijzondere smaken van onze Australische en   Nieuw-Zeelandse wijnen en laat ze versteld staan. 

Samen met u maken we een selectie van wijnen die de ideale combinatie vormen voor uw evenement en voor uw gasten. 


We kunnen u adviseren over uw keuze voor de wijnen die wij leveren voor uw evenement. Maar u kunt voor uw evenement ook "next level" gaan met een door ons verzorgde wijnproeverij op locatie.


Wij verzorgen wijnproeverij op locatie vanaf 8 personen tot ongeveer 25. Ook hierbij worden de te proeven wijnen uiteraard afgestemd op uw wensen en voorkeuren, onder andere het gewenste aantal verschillende wijnen, welke soort wijnen, de gewenste duur van de proeverij en eventueel uw budget.  


Onze wijnproeverijen duren tussen 1 en 2 uur, waarbij tussen de 4 en 8 verschillende wijnen kunnen worden geproefd. We geven u daarbij uitleg over de wijnmakers, de wijngaarden en uiteraard de "tasting notes" van de wijnen. Tijdens de proeverij serveren wij u en uw gasten water en brood om het pallet te neutraliseren tussen de verschillende wijnen zodat u deze ten volle kunt ervaren. 


De prijs voor onze wijnproeverijen is afhankelijk van de selectie van de te proeven wijnen. Als basisprijs hanteren we EUR 12,50 per persoon (incl. BTW), waarbij we uitgaan van vier te proeven basiswijnen. Dit kan vervolgens naar uw wens worden uitgebreid.


Meer weten? Bel of mail ons dan om te informeren naar de mogelijkheden. 

unsplash